Юридичні консультації будівництва

Провідне місце в економіці України займає сфера будівництва. Не варто недооцінювати юридичний кут зору в цій сфері. Можливо, ви бажаєте побудувати житлове чи нежитлове приміщення або ж хочете узаконити перепланування чи самочинне будівництво? Можливо, ви інвестор і маєте намір убезпечити себе від фінансових чи юридичних проблем?

Ми надаємо практичні та консультаційні послуги для фізичних осіб, замовників будівництва, підрядників, будівельних організацій. Супроводжуємо весь процес будівництва від А до Я. Надаємо послуги з оформлення технічної, проєктної, дозвільної документації. Супроводжуємо угоди з купівлі-продажу нерухомого майна, інвестиційні угоди, перевіряємо на наявність юридичних помилок і надаємо правовий аналіз. Представляємо інтереси замовника у судових установах, органах архітектури, БТІ, Укрдержреєстрі, в органах національної поліції та інших державних і недержавних органах.

Складно недооцінити важливість кваліфікованої правової підтримки будівництва. У наш час в Україні, на жаль, існують недосконалі системи тендерів, закупівель, видачі ліцензій на ведення будівництва. Не кращі справи і з захищеністю будівництва з боку держави. Відомі випадки, коли будівництва зривалися на останніх етапах перед здаванням об’єкта в експлуатацію через раптовий візит податкової інспекції, яка знаходила вразливість у, здавалося б, бездоганному звіті, через критику з боку державних служб, які здійснюють контроль за зведенням будівлі, з причин надзвичайно жорсткого й упередженого контролю з боку міської влади, та інших неприємних факторів. Такі будівництва залишалися незавершеними, будівлі з дірками замість вікон і без, а засновники будівництва зазнавали мільйонних збитків.

Звернутися до фахівців – означає отримати всю необхідну інформацію, знайти вихід із ситуації, яка здавалася нерозв’язною. Користуючись нашими порадами у письмовій або усній формі, ви чітко розумітимете алгоритм дій і способи досягнення мети.

Звернувшись до професіоналів, ви отримаєте розгорнуту консультацію, що ґрунтується на актуальному законодавстві. Ми оцінимо вашу позицію, врахуємо всі побажання та допоможемо відшукати найбільш вигідні методи вирішення несприятливих ситуацій, зведемо до мінімуму можливість їх виникнення надалі. Також ви можете повністю довірити нам ведення всіх юридичних аспектів будівництва.